SILJA ROCK KICK -OFF

Silja Rock ”Kick-off” 17 maj 2023 

Vilken underbar kombo! 

Stockholms bästa nattklubb Biblioteket Live och Sveriges bästa och äldsta (sen 1994) rockkryssning SILJA ROCK går samman för en kväll och bjuder på Stockholms grymmaste fest!  

Onsdagen den 17 maj tar vi tillbaka vår ordinarie avgångsdagdag för Silja Rock, onsdagen i Kristi Himmelsfärdshelgen, för att samla ihop gamla och nya Silja Rock-resenärer i en gathering av aldrig tidigare skådat slag. Det blir en nostalgihyllning av kryssningarnas kryssning. 

Vi förvandlar BIBLIOTEKET LIVE för en kväll (16.00-03.00) till vårt fartyg Silja Symphony och bjuder på livemusik kl.20.00 i form av EMOTIONAL FIRE (nytt svenskt rockband, helt utan män, som spelar melodiös rock/AOR). Ca.22.00 går FARBROR FLÄSK med allas vår ELLINOR ASP (som dessutom är medlem i Emotional Fire)upp på scen och lyfter stämningen. DJ BATTLE spelar vinyl i vår rock-klubb, samt dansant Silja Rock-musik före, mellan och efter våra liveakter. Schlagerbar samt mat och dryck till överkomliga priser och en del sköna överraskningar utlovas. 

Du kommer även att ha chans att vinna hytter till Silja Rock 2023 som går av stapeln den 8–10 september och du kommer att få en presentation av banden ombord. 

250 sek kostar inträdet. Se till att köp din plats ASAP hos Tickster och ta med dig alla du känner! 

Det kommer att bli en oförglömlig kväll. 

Magnus, Hellan och Chamoun. 


Klicka här för att säkra fin förköpsbiljett