Comedy Roast Battle

Den 6 februari 2023 öppnar Biblioteket Live för den första av vårens komikerfajter.

På scen kommer Jakob Öqvist, Janne Westerlund, Ami Hallberg Pauli, Pernilla Hammargren, Robin Berglund och Kathryn LeRoux att slåss så att fjädrarna ryker.

Comedy Roast Battle är det framgångsrika formatet där ståuppkomiker möter varandra en och en i allt annat än ädel tävlan. Här belönas slag under bältet med applåder och skratt, och den enväldiga juryn håller hårt på devisen “ju smutsigare desto bättre”. Det gäller nämligen att damma på motståndaren med allt man har, och sen själv stå pall för den flod av verbalt ovett som ovillkorligen sköljer tillbaka över en.

Comedy Roast Battle arrangeras precis som förra gången av George Persson, nytt för 2023 är att Zinat Pirzadeh är medarrangör.

Zinat: “Jag ser fram emot att bidra med riktigt dålig stämning i vår. Egentligen är alla goda vänner så de kommer ju att slakta varandra med glimten i ögat.”

I den brutalt ärliga juryn sitter inga mindre än Anna Shimoda, Martin “Miss Inga” Johansson och Karin Adelsköld, och ständig konferencier är Adeel Faqih — burdus fast med ett hjärta av guld.

Måndag 6 Februari 18:00
Säkra din biljett här: 

https://www.tickster.com/sv/events/g152t7cx7tymmu5