Soul Train After Work Party discobar med glittrande discokulor

Soul Train After Work Party

Biblioteket Live / Soul Train

SOUL TRAIN
AFTER WORK PARTY

Soul Train Party och det välkända After Work-konceptet har gjort succé sedan 2011. Efter flytten till Biblioteket Live Februari 2022, har Fredagsfesten blivit större och gladare än någonsin.

Här välkomnar vi alla med Glädje, Trygghet och Gemenskap som är våra värdeord. Alla åldrar syns i vimlet, och är du singel och vill komma hit själv är du extra välkommen. Vi har varit en plats för dig som går ut själv och vill dansa och träffa folk sedan starten. Flera av våra stammisar gjorde sitt första besök som singel.

Vi startar redan 16.00 med skönt gung och bra erbjudanden i baren för dig som är lite sugen på något enkelt att äta och god dryck.(AW-erbjudande mellan 16.00-18.00). Dansen drar igång framåt 18.00 och vi festar till 23.00. Biblioteket Lives efterfest tar vid 23.00 till 02.00 med några av Sveriges mest kända DJ:s.

Våra Soul Train-DJ:s bjuder på den bästa dansmusiken från Aretha till Avicii.

Namnet Soul Train är en hyllning till TV-programmet med samma namn som gick i USA 1971-2006, där man lät publik dansa framför kameror till dåtidens stora artister. Dansen är i fokus, och musiken blandas och mixas på ett unikt sätt, med både Soul, Funk, Disco och en och annan Rocklåt.

Fri entré. Kom tidigt för att slippa eventuella köer. Bokar du bord i restaurangen är du redan på plats. Drinkbord finns, kontakta [email protected] om du vill boka bord eller drinkbord.

Vårt stora dansgolv, podier och scen är ditt vardagsrum där du är stjärnan.

Tillsammans bygger vi en underbar atmosfär på Stockholms gladaste festplats på Biblioteket Live. (Vi har öppet alla Fredagar fram till före Jul. (Stängt vecka 52, 1, 2 samt 3. Nypremiär 26/1 2024)

Mer info på Soul Train Partys webbsida.

Soul Train party
Soul Train After Work Party
människor som dansar på en disco människor som dansar på en disco

Våra Soul Train DJs bjuder på den bästa partymusiken från Aretha till Avicii.
Från 27/1 startar vi 16.00 och dansar till 23.00 därefter Efterfesten till 02.00.

Du är alltid välkommen till oss där först till kvarn gäller.

Vårt stora dansgolv, podier och scen är ditt vardagsrum där du är stjärnan.
Tillsammans bygger vi en underbar atmosfär på Stockholms nya festplats,

Biblioteket Live på Medborgarplatsen 2, Södermalm.

Besök gärna Soul Trains sida

Translate »